Френският посланик се срещна с областния управител на Русе

By 09 Юни 2017 Прочетена 2520 пъти 0
Бяха обсъдени въпроси, свързани с новия бизнес план на "Монтюпе", който целял изучаването и популяризирането на френски език в област Русе, къщата на Елиас Канети, международни спортни прояви и др. Бяха обсъдени въпроси, свързани с новия бизнес план на "Монтюпе", който целял изучаването и популяризирането на френски език в област Русе, къщата на Елиас Канети, международни спортни прояви и др. Областна администрация - Русе

Областният управител на област Русе Галин Григоров, заедно с неговите заместници Свилен Иванов и Валентин Колев се срещнаха днес с делегация от посолството на Франция в България.

Срещата се състоя по инициатива на посланика на Франция Н. Пр. Ерик Льобедел. Част от делегацията му бяха още ръководителят на Регионалната икономическа служба на Франция Жан-Мари Деманж и аташето по сътрудничество на образованието Ерик Перотел.

Бяха обсъдени въпроси, свързани с новия бизнес план на "Монтюпе", който целял изучаването и популяризирането на френски език в област Русе, къщата на Елиас Канети, международни спортни прояви и др.

Н. Пр. Ерик Льободеле и Галин Григоров изразиха увереност, че приятелските отношения между Франция и България ще продължават да се задълбочават не само на национално, но и на регионално ниво.

Френският посланик поздрави областния управител на Русе с назначението му и изрази възхиищението си от Русе.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net