Игнат Канев даде стипендии на четирима студенти от Русенския университет

By 21 Септември 2018 Прочетена 2510 пъти 0
Тя е в размер на 3000 канадски долара и се дава за изключителни постижения в обучението, иновативната и творческа дейност Тя е в размер на 3000 канадски долара и се дава за изключителни постижения в обучението, иновативната и творческа дейност КИС 13

Четирима студенти от Русенския университет получиха международна стипендия от фондация "Игнат Канев".

Тя е в размер на 3000 канадски долара и се дава за изключителни постижения в обучението, иновативната и творческа дейност. Наградите бяха връчени на тържествен академичен съвет, който се състоя в заседателната зала на Канев център.

Главният секретар на висшето училище в Русе доц. д-р Таня Грозева обяви, че съгласно правилата са получени докемтни на 15 студенти от различни факултети. От фондация "Игнат Канев" са избрали студентите Ленимир Здравков, Марин Бочев, Боряна Пенчева и Живка Андреева да получат стипендията.

Председателят на Студентския съвет в Русенския университет Станимир Бояджиев благодари за подкрепата, която дарителят оказва на висшето училище като му връчи приза "Будител на годината" за 2017. Игнат Канев получи и дарителско свидетелство от ректора за подкрепата му в развитието на изявените студенти.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net