Жена се самоуби, скачайки от Гредовия мост

By 29 Септември 2015 Прочетена 1752 пъти 0

Русенка сложи край на живота си, скачайки от Гредовия мост на изхода на Русе. Тялото на жената е било намерено днес по обяд. Сигналът е бил подаден около 12:30 часа. Случайни минувачи забелязали безжизненото тяло и се обадили в полицията. На мястото на инцидента беше изпратен полицейски екип, който отцепи района.

По непотвърдена информация жената е била изчезнала и обявена за издирване от близките й още вчера. Те се опасявали, че жената, която имала здравословни проблеми, е посегнала на живота си. Работи се по изясняване на случая, като по първоначална информация няма данни за насилие. Предполага се, че става въпрос за самоубийство. Трупът е откаран за аутопсия в съдебна медицина.

Междувременно продължава разследването и около смъртта на жената, открита в двора на Строителния техникум в неделя. Самоличността й се изяснява, очаква се и заключението на съдебно-медицинската експертиза дали жената е издъхнала от естествена или насилствена смърт.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.