Младеж с наркотици катастрофира в Русе след гонка с полицията

By 07 Декември 2020 Прочетена 2283 пъти 0
Младеж с наркотици катастрофира в Русе след гонка с полицията Младеж с наркотици катастрофира в Русе след гонка с полицията снимка: КИС 13 / архив

В Първо Районно управление на полицията в Русе разследват притежание на наркотици. 

На 4 декември към 08:20 часа при обход на бул. "Гоце Делчев" полицейски екип от Първо РУ е забелязал лек автомобил "Мерцедес" с русенска регистрация и полицаите са предприели действия за спирането му и извършване на проверка.

След подаден звуков и светлинен сигнал на водача, за да спре управлявания от него автомобил, той не се е подчинил, а рязко е увеличил скоростта си и продължил по бул. "Гоце Делчев" в посока бул. "България". Униформените са го последвали.


Малко след това водачът на мерцедеса е загубил управление над превозното средство и катастрофирал на бордюр в района на кръстовището на ул. "Екатерина Каравелова" с ул. "Троян", после слязъл от колата и хукнал да бяга, а в това време спътникът му изхвърлил тъмен пакет в намираща се наблизо цистерна.

Шофьорът-беглец /22-годишен русенец/ е задържан до блок "Заря" на булеварда. Другото лице също е задържано, съобщават от полицията.

Последвал е оглед на местопроизшествие от оперативна група на полицията, при което е установено, че изхвърления пакет, съдържа марихуана и метафетамин. 

Случаят е документиран и е започнато разследване, като е образувано досъдебно производство по описа на Първо Районно управление.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 07 Декември 2020 13:10
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net