ВИДЕО: Напрежение в Русе заради непълнолетен побойник, прокуратурата му повдига обвинение

By 02 Ноември 2022 Прочетена 3463 пъти 0

Ученик от спортното училище в Русе е задържан за побой на младеж на 26 октомври.

Той се разследва и за подобен случай от април тази година. Образувано е досъдебно производство, като от прокуратурата съобщиха, че ще поискат спрямо непълнолетния младеж да се вземе мярка за неотклонение "Задържане под стража".

Случай на побой над младеж в Русе през април едва сега получава обществен отзвук. Причината е появата на клип, в който се вижда как младеж нанася удари на друг в заведение.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Поводът, случилото се преди половин година да излезе наяве сега, е нов случай, придружен с грабеж, отпреди една седмица, в който за извършител се посочва същият младеж. 
Момчето, което извършва побоя, използва социалните мрежи, за да се извини едва сега за действията си.

В резултат на действията на полицията и прокуратурата, извършителят е задържан. Става дума за непълнолетен ученик от спортното училище, с хулигански прояви още от 2020 година. Вече има образувано досъдебно производство за двата случая.

Въпреки че е непълнолетен, от прокуратурата ще поискат мярка за неотклонение "Задържане под стража", тъй като смятат, че случая е с особено значение.

Има установено още едно лице, което е пострадало при побой нанесен от същия извършител, като сигналът ще бъде добавен към вече образуваното производство.

Вижте повече във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 02 Ноември 2022 18:40
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net