Областният управител на Русе ще провежда ежемесечни срещи с предшествениците си

By 26 Май 2024
Целта на инициативата е да се обсъждат идеи за успешното културно и икономическо развитие на региона. Целта на инициативата е да се обсъждат идеи за успешното културно и икономическо развитие на региона. Снимка: Областна администрация - Русе

Областният управител на Русе Драгомир Драганов предложи да се провеждат регионалните срещи на бившите областни управители поне веднъж в месеца.

Това се случи по време на дискусия с предшествениците си по случай 24 май. Целта на инициативата е да се обсъждат идеи за успешното културно и икономическо развитие на региона.

През годините винаги е имало приемственост между всеки областен управител и заместниците. Добрите практики са съхранени и надграждани. Винаги е работено в екип и целенасочено.

каза Драганов.

Той посочи, че ролята на Областната администрация става все по-осезаема от гражданите.

 

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

Нека работим в екип по актуалните теми и водещите приоритети пред областта ни. Убеден съм, че успешните практики, които ще споделите тук, ще бъдат ключов фактор за просперитета на Русенско.

категоричен бе Драгомир Драганов.

 

В срещата участваха Владимир Недялков, Йордан Борисов, Димитър Маринов, Емил Бачийски, Венцислав Калчев, Галин Григоров, Данаил Ковачев и Баки Солак. Част от поканените областни управители и заместници не успяха да присъстват поради служебни ангажименти.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Последно променена в Неделя, 26 Май 2024 12:25