Община Русе отново предоставя безплатни компостери на гражданите

By 12 Август 2021 Прочетена 1616 пъти 0
Община Русе отново предоставя безплатни компостери на гражданите Община Русе отново предоставя безплатни компостери на гражданите снимка: Община Русе

До 3 септември русенци могат да подадат заявление, за да получат безвъзмездно контейнер за домашно компостиране.

Компостерите ще бъдат предоставени на жителите на Русе, включително кварталите "Средна кула", "Долапи", "Образцов чифлик" и с.о. ДЗС.

За да кандидатстват, гражданите трябва да са собственици на имота, върху който ще разположат контейнера, и той да не е в режим на етажна собственост. Критерият за подбор е площта на терена, като регламентът допуска в един имот да се разположи не повече от един компостер.


Желаещите да получат безплатен компостер трябва да подадат заявление по образец с приложено към него копие на нотариален акт, удостоверяващ собствеността на имота от заявителя.

Заявлението може да бъде получено в деловодствата на Община Русе (пл. "Свобода" №6 и ул. "Олимпи Панов" №6) или да се изтегли от от сайта на Община Русе.

Документите се подават лично в деловодствата на Община Русе на пл. "Свобода" №6 и ул. "Олимпи Панов" №6, както и на e-mal: mayor@ruse-bg.eu. 

*Постъпили заявления без приложено копие на нотариален акт няма да бъдат разглеждани.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 12 Август 2021 13:57
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net