Обвиненият за ударите в "Закрила на детето" в Русе баща говори пред камерата на телевизия КИС 13

By 19 Април 2018 Прочетена 2041 пъти 0

Бащата, обвинен в побой на социални работници в Русе потърси телевизия КИС 13, за да представи своята версия за случилото се.

Според Теодор Далакмански - баща на 5-годишния Сашко, до спречването с представителите на отдел "Закрила на детето" се стигнало, след като той го завел там, за да се позаинтересува как да го запише в детска градина. Това става в момент, в който момченцето е дадено на бащата от 10 април до 10 май, докато тече проверка за тормоз в приемното семейство.

Бащата разбира, че се опитват да му отнемат сина и започва да се разправя със социалните работници. Не отрича, че е нанесъл удари, но твърди, че го е направил, за да се защити от тях. Заедно с адвоката си, Теодор Далакмански подава жалба, че той е бил нападнат, а не обратното. Според Златан Златанов, историята се преекспонира, за да може Теодор да бъде изкаран неспособен да се грижи за сина си.

Детето на Теодор Далакмански, е било отнето през февруари миналата година. Оттогава е било настанявано в две приемни семейства. Бащата е заявил, че иска сина си и може да го гледа, като е осигурил необходимите условия.

СПо случая са образувани няколко производства. Последно съдът в Бяла се е произнесъл детето да бъде прехвърлено от едно приемно семейство в друго. 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 05 Декември 2018 19:15
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net