Паднало дърво все още препречва улицата зад блок "Люлин" в Русе

By 19 Януари 2016 Прочетена 1726 пъти 0

На 24 сигнала за паднали дървета работеха днес екипи от фирмата по поддръжка в Русе. Три бригади ходят да режат падналите дървета, които се товарят на 6 камиона и извозват. Успяха да осовободят за движение и улица "Сребърна", където огромен клон се бе отчупил върху пътното платно.

Все още обаче не може да се минава по улицата зад блок "Люлин" в квартал Родина заради паднало дърво, което е препречило пътя и не позволява на автомобилите да имат достъп от двете страни на Козница планина. Шофьорите, които не знаеха за дървото се връщаха, за да минат по обходен маршрут. За щастие на живущите, дървото не пречи на входа за паркинга на блока. 

Подадохме сигнал за падналото дърво зад блок "Люлин" във фирмата по поддръжка, откъдето обещаха да го отстранят възможно най-бързо. Оттам съобщиха също, че на ден обработват по над 20 сигнала за паднали дървета. Приоритетно се премахват такива по улици, тротоари, дворове на детски градини и затиснали леки автомобили. Заради многото инциденти с паднали дървета, най-опасните ще бъдат отстранени до седмица, увериха от фирмата по поддръжка.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net