Петиция настоява за нова организация на движението на Дунав мост при Русе

By 02 Април 2019 Прочетена 840 пъти 0
Васил Златев решил да започне подписката, след като в петък чакал цял час на връщане от Румъния Васил Златев решил да започне подписката, след като в петък чакал цял час на връщане от Румъния снимка: КИС 13

Да се увеличат гишетата за проверка на Дунав мост при Русе.

За това настоява в петиция Васил Златев, който от 15 години редовно се движи по маршрута между България и Румъния. По неговите думи, на границата много често се чакало с часове, тъй като работели недостатъчно екипи.

Инициаторите на подписката искат да се създаде необходимата организация на движение и от българска и от румънска страна, както подобава на граница между държави в Европейския съюз. Цялото това чакане на границата между България и Румъния, отблъсквало бизнеса и пречело на развитието на туризма, смятат русенци, които подкрепят петицията.

Васил Златев решил да започне подписката, след като в петък чакал цял час на връщане от Румъния.

Очаква се през май петицията да бъде представена на вниманието на отговорните институции, за да вземат адекватни мерки за решаване на проблема.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 02 Април 2019 15:06
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.