Пиян и дрогиран потроши с нож стъкло на портала на ОДМВР - Русе

By 10 Юни 2021 Прочетена 2320 пъти 0
Пиян и дрогиран потроши с нож стъкло на портала на ОДМВР - Русе Пиян и дрогиран потроши с нож стъкло на портала на ОДМВР - Русе снимка: КИС 13

Мъж с нож счупи прозорец на портала на Областната дирекция на МВР в Русе.

Инцидентът е станал около 06:40 часа тази сутрин, когато се появил мъжът, който е бил във видимо неадекватно състояние. Ползвайки ножа, той счупил стъкло на входната врата и избягал в неизвестна посока.

Веднага бил подаден сигнал към дежурните полицейски наряди. В резултат на предприетите незабавни заградителни действия мъжът бил задържан минути след това в централната част на града. При задържането мъжът не е оказал съпротива. 


Установена е и самоличността му – 39-годишен русенец. Тестове за алкохол и за наркотици показали високо съдържание на алкохол в кръвта му, отчетен е и положителен резултат за метамфетамин.

Мъжът е отведен в УМБАЛ "Канев" в Русе, за да му бъде оказана медицинска помощ, тъй като при инцидента е получил порезни рани, след което е задържан в полицията за срок до 24 часа.

Към момента не са постъпвали сигнали за пострадали хора или други нанесени щети. Работата по изясняването на случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 10 Юни 2021 11:40
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net