Поетапно щели да ремонтират пешеходните зони по булевард "Цар Освободител" в Русе

By 16 Май 2019 Прочетена 2240 пъти 0
Това е отговорът на местната администрация на питането от общинския съветник Траян Тотев Това е отговорът на местната администрация на питането от общинския съветник Траян Тотев снимка: КИС 13

Поетапно се ремонтират пешеходните зони по булевард "Цар Освободител" в Русе.

Това е отговорът на местната администрация на питане от общинския съветник Траян Тотев защо се бави асфалтирането на тези участъци. Не се посочва и срок кога ще бъде завършен ремонтът на пешеходните алеи в цялото продължение на булеварда.

В отговора се посочва също, че решение за поетапното обновяване на пешеходните алеи, които разделят булевард "Цар Освободител" е взето след приключване на проекта за Интегрираната система за градски транспорт в частта й за изграждането на 14 километра велоалеи. През 2017 е бил ремонтирана пешеходната зона по булевард "Фердинанд", а през миналата година в участъка от булевард "Цар Освободител" между улиците "Александровска" и "Петко Д. Петков".

През тази година е планиран ремонт на пешеходните алеи в участъка от булевеард "Цар Освободител" между улица "Петко Д. Петков" и кръговото кръстовище до сградата на Областната дирекция на МВР.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 16 Май 2019 18:14
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net