Пожар в пункт за вторични суровини вдигна "на крак" огнеборците в Русе /ВИДЕО и ПОДРОБНОСТИ/

By 04 Декември 2019 Прочетена 1197 пъти 0
Заради пожара, са били получени много сигнали от граждани за гъст черен дим Заради пожара, са били получени много сигнали от граждани за гъст черен дим снимка: КИС 13

Отпадъци горяха днес следобед в пункт за вторични суровини в Русе.

По информация от Областната дирекция на МВР, сигнал за пожара е подаден малко след 13:00 часа на телефон 112. На мястото са били изпратени два екипа на пожарната.

На адреса на улица "Матей Стойков" е установено, че горят отпадъци в пункт за вторични суровини. Пристигналите на мястото огнеборци бързо са потушили пламъците, като по този начин не са позволили огънят да се разрастне.


При пожара, няма пострадали хора и не са нанесени преки материални щети. Установено е, че запалилите се материали са стиропор и полиуретан.

Заради пожара, са били получени много сигнали от граждани за гъст черен дим. От РИОСВ уточниха, че не е имало обгазяване, поради което не е имало необходимост да правят замервания в района на инцидента.

Причините за възникване на пожара се изясняват, като се предполага, че е заради небрежност при боравене с открит огън или при извършване на дейност в обекта.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 04 Декември 2019 19:35
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net