Председателят на Общинския съвет в Русе се самопостави под карантина

By 15 Март 2020 Прочетена 1611 пъти 1 comment
Той се е прибрал снощи в страната след едноседмичен престой в Австрия Той се е прибрал снощи в страната след едноседмичен престой в Австрия снимка: КИС 13

Председателят на Общински съвет - Русе Иво Пазарджиев се самоподложи под карантина.

Това съобщи той в личния си фейсбук профил. Мотив за това е фактът, че снощи Пазарджиев се е прибрал от Австрия след едноседмичен престой там.

Чувствам се добре и нямам симптоми на каквото и да е заболяване. Въпреки това, след проведени няколко консултации с водещи русенски лекари заявявам, че по мое желание се поставям в изолация (карантина), с оглед минимизиране на възможността за разпространение на заразата. Ще продължа да изпълнявам обществените и личните ми ангажименти от дома ми. Телефонът и електронната ми поща са на разположение на всички, във връзка със служебните ми задължения.

написа Пазарджиев във фейсбук


Иво Пазарджиев призова русенци също да останат по домовете си и да излизат от тях само в краен случай. Той апелира и за по-голямо доверие в институциите.

Сигурен съм, че много скоро градът ни и държавата ни ще се върнат към обичайния си ритъм на живот. Вярвам, че сериозната ситуация, в която сме поставени ще ни направи по-сплотени и по-единни.

каза още Пазарджиев

В тази ситуация все още няма яснота как ще се процедира с предстоящото заседание на Общински съвет - Русе. По график то трябва да се проведе на 19 март /четвъртък/ от 09:00 часа.

Днес по-рано групата на ГЕРБ предложи сесията или да се отложи, или да се проведе онлайн, в случай че има технически такава възможност.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Неделя, 15 Март 2020 16:57
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net