ВИДЕО: Председателят на СДС Румен Христов подкрепи кандидатурата на Драгомир Драганов

By 07 Ноември 2021

Председателят на Съюза на демократичните сили (СДС) Румен Христов изрази подкрепата си за кандидатът за народен представител от Коалиция "ГЕРБ - СДС" в Русе Драгомир Драганов.

Призовавам на предстоящите избори, които ще се проведат на 14 ноември Русе и областта да подкрепят областният председател на Съюза на демократичните сили Драгомир Драганов. С него сме от началото на СДС, знам колко е упорит и последователен и знам, че той ще бъде един перфектен ваш представител в 47-ия Парламент. Аз мисля, че Русе заслужава да има повече десни представители в Парламента. Десницата е тази, която "тегли каруцата от калта", когато държавата се намира в тежко положение, така че, моля ви, гласувайте с бюлетина номер 32, преференция 105, за Драгомир Драганов на 14 ноември за победа!

призова председателят на СДС Румен Христов

В сегашната ситуация народните представители, които ще бъдат представени в 47-ия Парламент трябва да имат минало, трябва да имат биография, трябва да са оставили нещо зад себе си! Аз имам самочувствие, че за своите 63 години, съм направил нещо за обществото и мога да бъда полезен за хората от русенския регион с моя опит, с моето знание. Ако не мога да го постигна ще се оттегля!

каза от своя страна кандидат-депутатът Драгомир Драганов

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.