Продават бившето Родилно в Русе?

By 29 Ноември 2018 Прочетена 3196 пъти 0
Решението ще се вземе на извънредно Общо събрание на акционерите на УМБАЛ "Канев", което ще се проведе на 21 декември Решението ще се вземе на извънредно Общо събрание на акционерите на УМБАЛ "Канев", което ще се проведе на 21 декември снимка: КИС 13

Може да започне процедура по продажбата на старото родилно в Русе.

Решението ще се вземе на извънредно Общо събрание на акционерите на УМБАЛ "Канев", което ще се проведе на 21 декември.

Става дума за имот от над 4 декара, заедно с построената в него четириетажна монолитна сграда със сутерен, със застроена площ от 700 кв.м., стоманобетонна конструкция и пристройка.

Тъй като става въпрос за разпореждане с недвижимо имущество на дружеството, а Общината притежава 11,4% от капитала му, следва Общинският съвет да упълномощи изрично представителите на администрацията как да гласуват на Общото събрание. Това са д-р Севдалин Ангелов, д-р Ервин Чакърян и д-р Милко Борисов.

Вносителят на докладната записка - председателят на местния парламент чл.-кор. проф. дтн Христо Белоев, предлага представителите да гласуват за решението за продажба на бившето родилно в Русе.

Общото събрание на акционерите на университетската болница ще се проведе на 21 декември, а при липса на кворум следващата определена дата е 7 януари догодина при същия дневен ред.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 29 Ноември 2018 15:29
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net