Русенският университет е готов да завърши годината онлайн /ВИДЕО/

By 29 Април 2020 Прочетена 1007 пъти 0

Русенският университет има готовност да приключи академичната година онлайн заради извънредното положение.

Кампанията за прием на студенти също върви дистанционно, което ще позволи да се спазят и всички срокове за началото на новата учебна година.

През следващата седмица семестърът приключва и от 18 май студентите влизат в сесия с ясни дати за изпитите. Академичният съвет на висшето училище в Русе е приел всички необходими процедури това да стане онлайн, заради извънредното положение.


Поради завишен интерес от кандидат-студентите, Русенският университет обявява допълнителна дата за провеждане на онлайн предварителни изпити. Въведената от Русенския университет технология е с голям капацитет и няма ограничение върху броя на подадените заявления.

С предварителни изпити кандидатстват основно за "Право" и медициснките специалности, но и всички останали, които искат да си гарантират място в желана специалност в Русенския университет.

Тъй като се очаква зрелостниците да получат дипломите си в края на юни, ще има достатъчно време да се проведе приемът на студенти в Русенския университет и новата академична година да започне навреме.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 29 Април 2020 16:43
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.