ВИДЕО: Сигнал до КИС 13: Улица в Русе постепенно се руши след некачествено възстановяване на изкопи

Русенец сигнализира телевизия КИС 13 за разбита улица в района на ЖП прелеза до пазара.

По думите на Йордан Драганов, поне от 10 години настилката на улица "Панагюрище" постепенно се руши, заради некачествено възстановяване след изкопни работи.

В началото улицата била в добро състояние, но през годините се разбила заради строителни дейности и влизането на тежка техника, без качествено възстановяване от фирмите, обясниха живущи в района.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Възрастният мъж дори е снимал с телефона си какво се случва с улицата когато вали дъжд – неравностите и дупките се пълнят с вода, образувайки големи локви, а пръстта от разронената настилка става на кал.

Преди една година Йордан се зарадвал, когато на улица "Панагюрище" се появили хора от Общината. Тогава на улицата обследване направил екип на тогавашния заместник-кмет по строителството, а на следващия ден е дошла и геодезична група, която заснела улицата. Въпреки това ремонт не е извършван.

КИС 13 отправи запитване до Общината за становище по проблема.

От администрацията отговориха, че продължават неотклонно да следват устойчивата си политика на облагородяване на градската среда и в дългосрочен план ще проучат възможностите за ремонт на ул. "Панагюрище".

Вижте повече във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net