Собственик на заведение в Русе: Цели семейства остават без доходи заради ограниченията /ВИДЕО/

By 29 Януари 2021 Прочетена 2962 пъти 0

Поредното отлагане на отварянето на ресторантите след 21 декември оставя заетите в бранша без сигурни доходи за тях и семействата им.

Така собственик на заведение в Русе коментира датата 1 март, когато се очаква забраната да работят да отпадне. Милен Иванов се съмнява, че ресторантите и заведенията са рискови за разпространение на заразата и смята, че браншът е набеден.

Това, че заведението на русенеца ще стои затворено още един месец, засяга не само него като собственик, но и персонала, който работи там. Пред камерата на телевизия КИС 13 той бе категоричен, че няма никаква предвидимост по отношение на мерките напред във времето, което създава несигурност в бранша. Освен това нямало гаранция, че и на 1 март заведенията и ресторантите ще започнат работа.


Милен е имал намерение да отвори в знак на протест заведението на 1 февруари, но не е срещнал подкрепа от свои колеги. Като човек, който всеки ден се среща с много хора, Милен се съмнява, че ресторантите и заведенията са рискови за разпространение на заразата и смята, че браншът е набеден.

Милен Иванов е категоричен още, че не се вземат адекватни решения за бизнеса и се солидаризира с мнението на част от бранша, които на протеста в София поискаха оставката на здравния министър.

Вижте още във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 29 Януари 2021 15:01
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net