Тежка катастрофа на улица "Славянска" в Русе /ВИДЕО и ПОДРОБНОСТИ/

By 09 Ноември 2018 Прочетена 6606 пъти 0
Лек автомобил "Ауди" с русенска регистрация се е обърнал на една страна Лек автомобил "Ауди" с русенска регистрация се е обърнал на една страна КИС 13

Тежка катастрофа стана на улица "Славянска" в Русе днес следобед.

Инцидентът се размина без пострадали, но са нанесени значителни материални щети.

katastrofa_1.png

Катастрофата е станала на кръстовището пред сградата на Българско речно плаване. Според очевидци черен  автомобил "Ауди" със силистренска регистрация се движел по улица "Славянска", когато подал мигач за ляв завой към улица "Отец Паисий". В този момент друга кола, също "Ауди", която се движела отзад, "свила" вдясно, за да го заобиколи, но водачът на силистренския автомобил се отказал от маневрата и продължил напред към бившата Речна гара.

Тъй като след ремонта улица "Славянска" вече е по-тясна, водачът на русенската кола нямал време да реагира и се опитал да избегне удара. Тъй като изгубил контрол над автомобила, той се качил на тротоара, където отнесъл пътен знак и изкоренил едно дърво, след което се обърнал на една страна и се ударил в паркиран автомобил.

katastrofa_2.png

За щастие инцидентът се разминал без пострадали, тъй като въздушните въглавници се отворили и омекотили удара.

На място пристигна екип на Пътна полиция, който изяснява причините и обстоятелствата, довели до катастрофата. Изискани са и записите от видеокамерите на улица "Славянска", за да се установи кой от двамата водачи е предизвикал пътно-транспортното произшествие.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 09 Ноември 2018 16:58
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net