fbpx

"Топлофикация" - Русе увери: Готови сме за отоплителния сезон /ВИДЕО/

By 01 Октомври 2020 Прочетена 1154 пъти 0

"Топлофикация" - Русе е готова за новия отоплителен сезон.

Направена е необходимата профилактика на съоръженията, заяви за Новините на телевизия КИС 13 изпълнителният директор инж. Севдалин Желев.

Както всяка година парното ще бъде пуснато при прогноза за дългосрочно захлаждане. Ремонтните дейности по мрежата са извършени по време на едномесечното спиране през август на топлоснабдяването в целия град за изграждане на съоръжения свързани с изпълнение на задължителни мероприятия в областта на екологичното законодателство.


През октомври обаче предстои временно прекъсване на топлоснабдяването за обекти в квартал "Здравец – Изток". Става дума за района между улиците "Котовск", "Рига", "Яна войвода" и бул. "Липник". Там ще бъдат извършени неотложни ремонтни дейности по магистрален топлопровод от 12 до 16 октомври.

Парното в Русе ще бъде пуснато след три последователни дни със средна температура под 12 градуса и прогноза за дългосрочно захлаждане.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 01 Октомври 2020 14:48
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.