Трима задържани след полицейска операция за наркотици в Русе

By 01 Февруари 2017 Прочетена 1843 пъти 0

Специализирана полицейска операция, насочена срещу разпространението на наркотици проведоха служители на Областната дирекция на МВР в Русе.

Акцията е реализирана от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“, съгласувана с Окръжна прокуратура – Русе.

В хода на операцията са задържани първо трима русенци. Те били заловени след като двама от тях закупили марихуана от 34-годишен мъж. При извършени претърсвания на три адреса, служителите на реда намерили и иззели общо около 1100 грама марихуана, електронна везна, мобилни телефони и пособия за пакетиране.

Непосредствено след реализираните първоначални действия по разследването, криминалистите са задържали още един мъж от Русе на 37 години. От адрес в село Обретеник са открити и иззети около 1350 грама марихуана, а при претърсване в дома му в Русе са установени и иззети мобилни телефони, компютър и електронни везни.

По случая е образувано досъдебно производство. Срещу двама от мъжете са повдигнати обвинения. Те са задържани за срок до 72 часа с постановление на Прокуратурата.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net