В Русенския университет се проведе конференция за противодействието на престъпността

By 11 Юни 2017 Прочетена 1641 пъти 0
На конференцията присъстваха ректорът на Русенския университет проф. д-р Велизара Пенчева, народният представител Искрен Веселинов, заместник-областният управител на Русе Валентин Колев, директорът на ОДМВР – Русе ст. Комисар Теодор Атанасов и деканът на Юридическия факултет в РУ „Ангел Кънчев“ проф. д-р Лъчезар Дачев. На конференцията присъстваха ректорът на Русенския университет проф. д-р Велизара Пенчева, народният представител Искрен Веселинов, заместник-областният управител на Русе Валентин Колев, директорът на ОДМВР – Русе ст. Комисар Теодор Атанасов и деканът на Юридическия факултет в РУ „Ангел Кънчев“ проф. д-р Лъчезар Дачев.

В Русенския университет се проведе научно-приложна конференция на тема „Ролята на криминологията и сродните й науки в противодействието на престъпността.

На срещата присъстваха ректорът на Русенския университет проф. д-р Велизара Пенчева, народният представител Искрен Веселинов, заместник-областният управител на Русе Валентин Колев, директорът на ОДМВР – Русе ст. Комисар Теодор Атанасов и деканът на Юридическия факултет в РУ „Ангел Кънчев“ проф. д-р Лъчезар Дачев.

По време на конференцията участниците обмениха идеи и знания на теми като ролята на научните и приложните изследвания при изучаването на престъпността, изследване на индивидуалното престъпно поведение и работа с правонарушители, както и формирането на наказателната политика и политиката по превенция на престъпността.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net