Въпреки едномесечната профилактика някои райони на Русе отново останаха без топла вода

By 03 Октомври 2017 Прочетена 1387 пъти 0

Някои райони на Русе отново останаха без топла вода.

До КИС 13 постъпиха оплаквания от граждани, които живеят около училище "Възраждане", че топлоподаването е било преустановено още в неделя.

Така около месец след края на едномесечната профилактика в града, русенци отново са принудени да се справят със собствени средства с липсата на топла вода. Освен това фактът, че температурите рязко се понижиха още повече засилва тяхното недоволство.

Предвид зачестяващите прекъсвания на топлата вода в някои райони на Русе, хората започнаха да се притесняват за наближаващия зимен сезон. Русенци споделиха, че се справят по различни начини с липсата на топла вода.

Жителите на района недоволстват още, че не са предупредени и не знаят на какво се дължи прекъсването, както и до кога ще продължи неудобството. По този начин дори да имат алтернатива им става по-трудно да реагират на създалата се ситуация.

Единствената информация, която получихме от Топлофикация - Русе е, че причината за нарушеното подаване на топла вода в района е спукан тръбопровод на улица "Алея Възраждане". В момента текат ремонтни дейности, които се очаква да приключат до утре.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net