ВИДЕО и ПОДРОБНОСТИ: Шофьорът от зверската катастрофа в Русе тази сутрин е бил дрогиран

By 17 Февруари 2023 Прочетена 6585 пъти 0

39-годишен мъж e загиналият при тежката катастрофа на входа на Русе от София тази сутрин.

Водачът на автомобила се отървал с комоцио и повърхностни наранявания. Пробата му за наркотични вещества е дала положителен резултат. Задържан е за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. 

Сигналът за катастрофата е подаден около 07:20. Инцидентът е станал в района на "Хижа Приста", малко след разклона за кв. "Долапите".

По информация от Областната дирекция на МВР, до катастрофата се стигнало, след като 39-годишният водач загубил контрол, напуснал вдясно платното за движение и се блъснал в дърво. Последвали още удари, които смачкали колата до неузнаваемост.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


В резултат на инцидента на място загинал 39-годишен мъж, който пътувал в автомобила. Водачът е откаран за изясняване на състоянието в УМБАЛ "Канев". При прегледа, лекарите са установили комоцио, повърхностни рани, кръвонасядания и натъртвания, но мъжът е отказал да бъде настанен в болницата за наблюдение и лечение.

Пробата му с техническо средство за установяване на наркотични или други упойващи вещества е дала положителна реакция. Взети са му и биологични проби за изследване.

Водачът е задържан за 24 часа по реда на Закона за МВР. Екипи на полицията извършиха огледи на място, за изяснаване на причините и обстоятеслвтата за възникване на инцидента.

По случая е образувано досъдебно производство.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 17 Февруари 2023 14:22
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net