Водният цикъл затваря временно части от ул. "Шипка" в Русе

By 19 Май 2023 Прочетена 721 пъти 0
Водният цикъл затваря временно части от ул. "Шипка" в Русе Водният цикъл затваря временно части от ул. "Шипка" в Русе снимка: КИС 13

Временно ще бъдат затваряни части от улица "Шипка" в Русе, заради водния цикъл.

Община Русе информира водачите на МПС и жителите на гр. Русе, че във връзка с изпълнението на проекта на ВиК: "Реконструкция на ВиК мрежи в гр. Русе"; Етап II- "Реконструкция на главни и второстепенни клонове" до 30 юни включително се затваря за движение на МПС ул. "Шипка" - в участъка от кръстовището с бул. "Цар Освободител" до кръстовището с ул. "Елин Пелин" на три етапа, както следва:

Етап I – участъкът от кръстовището с ул. "Елин Пелин" до кръстовището с ул. "Босилеград" - до 30 май

Етап II – в участъка от кръстовището с ул. "Босилеград" до кръстовището с ул. "Лозенград" с начало – края на Етап I за срок 15 дни.

Етап III – в участъка от кръстовището с ул. "Лозенград" до кръстовището с бул. "Цар Освободител" с начало – края на Етап I за срок 15 дни.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Движението на МПС ще се осъществява по обходни маршрути, както следва:

При Етап I в посока жп. прелеза по ул. "Лозенград", ул. "Стряма" и ул. "Елин Пелин". В посока бул. "Цар Освободител" по ул. "Розова долина".

При Етап II и Етап III в посока жп. прелеза по бул. "Цар Освободител", бул. "Липник", ул. "Лозен планина" и по кръстовището на ул. "Чипровци" с ул. "Шипка". В посока бул. "Цар Освободител" от ул. "Шипка" по ул. "Чипровци", ул. "Лозен планина" и бул. "Липник".

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net