Общинският съвет в Сливо поле отново заседава онлайн /ВИДЕО/

By 01 Февруари 2021 Прочетена 1595 пъти 0

Заради епидемичната обстановка Общинският съвет в Сливо поле отново проведе заседанието си онлайн.

Очаква се следващата сесия отново да бъде под формата на конферентна връзка.

За първи път новият начин на работа бе изпробван на ноемврийското заседание на местния парламент през миналата година. Тогава кметът на Община Сливо поле Валентин Атанасов заяви за телевизия КИС 13, че това е едно решение на създалата се ситуация, което при необходимост може да се прилага и в бъдеще. Градоначалникът изрази и изключителното си удовлетворение от провелето се за първи път онлайн заседание на Общинския съвет.


Сега, след поредната облайн сесия, този начин на работа чрез видеоконферентна връзка е усъвършенстван и всички вече имат опит с провеждането на заседанията дистанционно. Общинските съветници участваха активно в дискусията и всички докладни записки бяха приети.

От общинска администрация ще продължават да се съобразяват с развитието на епидемията и мерките, които се налагат от Министерството на здравеопазването, за да преценяват дали сесиите да се провеждат в присъствена форма или дистанционно чрез видеоконферентна връзка.

Тъй като извънредната обстановка беше удължена до края на април, се очаква и следващото заседание на местния парламент в Сливо поле да се проведе онлайн.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 01 Февруари 2021 18:21
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net