Проведе се обучение за оценяване на проектни предложения по стратегията на МИГ "Тутракан – Сливо поле"

By 06 Ноември 2018 Прочетена 1908 пъти 0
Обучението бе за представителите на Управителния съвет и членовете на колективния върховен орган на местната инициативна група Обучението бе за представителите на Управителния съвет и членовете на колективния върховен орган на местната инициативна група КИС 13

В Сливо поле се проведе обучение за оценяване на проектни предложения по стратегията на Местна инцитивна група "Тутракан – Сливо поле".

Очаква се в приемните по места да постъпят много проекти в различни сфери сред които култура, земеделие, бизнес и туризъм.

Обучението бе за представителите на Управителния съвет и членовете на колективния върховен орган на местната инициативна група "Тутракан – Сливо поле". Става дума за началото на обучение във връзка с оценяване на проектите, които бенефициентите подават по оперативните програми. Всяка оценка се извършва чрез специална система, където бенефициентите подават своите прокетни предложения.

Капацитетът на представителите на Местната инициативна група за оценяване на проектните предложения ще се надгражда, заяви още обучителят Мария Маринова.

Припомняме, че над 5 200 000 лева по три оперативни програми са заложени в стратегията на местна инициативна група "Тутракан – Сливо поле". Финансовият ресурс е насочен към 9 мерки в областта на земеделието, различни производства, IT сектора, околната среда и повишаване на конкурентоспособността.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 06 Ноември 2018 16:23
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net