"Русе 4х4 екстрийм" се проведе край сливополското село Бабово

By 10 Юни 2019 Прочетена 2340 пъти 0
Това е шестото издание на състезанието, в което се включиха около 40 участници Това е шестото издание на състезанието, в което се включиха около 40 участници снимка: КИС 13

През почивните дни в местността "Могилата" край сливополското село Бабово се проведе третият кръг от републиканския траялен шампионат "Русе 4х4 екстрийм".

Това е шестото издание на състезанието, в което се включиха около 40 участници от цялата страна. Преди началото на надпреварата, те бяха приветствани от кмета на община Сливо поле Валентин Атанасов.

Състезателите обикаляха по трасе разделено на 9 зони, всяка с по 6 препятствия с различна трудност. Надпреварата се проведе на 3 етапа в 5 отделни класа – отворен с гуми до и над 85 сантиметра, стандартен, модифициран и прототип. Дамите също показаха завидни умения в офроуд надпреварата.

Победители в отворения клас в двете категории станаха Денислав Чавдаров от Русе и Калоян Найденов от Монтана. В стандартния клас първото място взе Бени Бенев от Нови Искър, при модифицираните автомобили - Милен Златев от Ямбол, а при прототипите - Мартин Методиев от Нови Искър. Всички купи и предметни награди бяха осигурени от спонсорите на състезанието.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net