Хванаха млада жена с близо половин килограм марихуана в Търговище

Проверката е била извършена в квартал "Въбел" Проверката е била извършена в квартал "Въбел" КИС 13

В хода на проведена на 17 октомври специализирана полицейска операция за противодействие на притежаването и разпространението на наркотични вещества, в Търговище е установен близо половин килограм марихуана у пътничка в лек автомобил.

Вчера около 15:00 часа в квартал "Въбел" при извършена полицейска проверка на лек автомобил "Мерцедес" с търговищка регистрация е установено, че пътуващата в него М.С., на 31 години, от село Гагово, община Попово, държи в личния си багаж суха зелена тревиста маса с общо тегло 0,418 кг, която при извършен полеви наркотест реагира на наркотичното вещество марихуана.

Същата е задържана в Районното управление в Търговище на основание чл. 72, ал. 1, т. 1 от Закона за МВР. Наркотичното вещество е иззето по надлежния ред.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 354а, ал. 3, т. 1 от Наказателния кодекс по описа на РУ - Търговище.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.