ВИДЕО: Изтеглиха жребия с наградите за участниците в "Независимата надпревара" в Търговище

By 27 Септември 2021 Прочетена 1247 пъти 0

Изтеглиха жребия с наградите за участниците в инициативата Община Търговище за най-много изминати крачки "Независима надпревара".

Тя бе обявена по повод Деня на Независимостта и Европейската седмица на мобилността. В нея се включиха 31 души, като всеки един от тях е направил над 10 000 крачки на 22 септември.

Идеята на инициативата бе да се съчетае здравословното ходене, с приятна разходка до исторически и природни забележителности в Търговище, каза кметът д-р Дарин Димитров преди началото на жребия за разпределението на предметните награди за участниците в инициативата.


Останалите участници получават различни видове тениски и текстилни торбички с отпечатано върху тях лого с буквата "Т", в която са вплетени знакови места за града като Мисионис, парк "Борово око" и обекти от стария квартал "Вароша".

Най-посещаваните от участниците места в рамките на инициативата са Мисионис, парковете "Борово око" и "Роден кът", и квартал "Вароша". Участниците могат да получат наградите си лично в Община Търговище, като от администрацията ще се свържат с всеки един от печелившите.

Вижте повече подробности във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net