Обновената почивна база на Община Търговище в Балчик отваря през юли

By 28 Юни 2021 Прочетена 2917 пъти 0
Обновената почивна база на Община Търговище в Балчик отваря през юли Обновената почивна база на Община Търговище в Балчик отваря през юли снимка: Община Търговище

На 12 юли отваря за граждани вече изцяло обновената почивна база на Община Търговище в Балчик.

Всички стаи в трите корпуса са с нови дограма, санитарни помещения и обзавеждане. Поетапните ремонти, които започнаха в края на 2017 година, бяха реализирани от Общинското предприятие "Социални и охранителни дейности".

Детската площадка в станцията пък бе реновирана от Общинското предприятие "Флора".


Смените и през тази година са от по 5 и 10 дни, като последната приключва на 3 септември. Цените са на база пълен пансион. За децата до 3 години почивката е безплатна. За тези от 3 до 14 години цената е 26 лв. на ден, а за всички останали – 31 лв. на ден.

В дните до 12 юли базата ще се ползва от граждани на пенсионна възраст от града ни. И през тази година Общината осигурява отдих на преференциални цени за тях, както и безплатен транспорт. Записването е в клубовете на пенсионера.

Допълнителна информация за смените и настаняването може да се поучи на тел. 0601 68 622 в Община Търговище. Графикът и цените за ползване на базата са публикувани в раздел "Обяви и съобщения" на сайта на администрацията.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 28 Юни 2021 11:04
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net