Отново хванаха дрогиран шофьор в Търговище, полицията намери още наркотици в него

By 18 Юни 2021 Прочетена 3877 пъти 0
Отново хванаха дрогиран шофьор в Търговище, полицията намери още наркотици в него Отново хванаха дрогиран шофьор в Търговище, полицията намери още наркотици в него снимка: КИС 13 / архив

В Районното управление на полицията в Търговище е задържан водач за управление на МПС под въздействието на наркотични вещества, и за държане на наркотик.

При извършена на вчера около 12:20 часа полицейска проверка на ул. "Кюстенджа" в Търговище е установено, че правоспособен 36-годишен водач от Търговище управлява собствения си лек автомобил "Фолксваген Пасат" с търговищка регистрация след употреба на наркотичните вещества канабис и кокаин. Това е установено чрез специализирано техническо средство, съобщават от Областната дирекция на МВР.


При извършена полицейска проверка на водача е установено, че същият държи у себе си 1,6 грама суха зелена тревиста маса, която при извършен полеви наркотест реагира на наркотичното вещество канабис. 
Водачът е отказал кръвна проба за химическо изследване.

Задържан е в Районното управление на полицията в Търговище на основание чл. 72, ал. 1, т. 1 от Закона за МВР. ю

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 343б, ал. 3 и по чл. 354а, ал. 3 от Наказателния кодекс, по описа на управлението.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net