Представиха новите заместник-областни управители на Търговище

By 31 Май 2021 Прочетена 3166 пъти 0
Представиха новите заместник-областни управители на Търговище Представиха новите заместник-областни управители на Търговище снимка: Областна администрация - Търговище

Днес областният управител на област Търговище Станимир Парашкевов представи своите двама нови заместници.

Това са Валери Симеонов и Ивайло Венков.

Пред служителите на Областна администрация областният управител Станимир Парашкевов прочете заповедите на министър-председателя Стефан Явен за новите назначения. Днес официално Симеонов и Венков встъпиха в длъжност.

Валери Симеонов е от Търговище, роден на 10 февруари 1957 година. Има икономическо образование. Дългогодишен служител на Община Търговище. Участвал е в работата на Районната и Общинската избиратлени комисии в Търговище. В периода февруари - май 2017 година е бил областен управител на област Търговище.


Ивайло Венков е от Попово, роден на 10 юли 1982 година. Има магистърска степен по "Право". Трудовият му път до момента преминава на ръководни позиции в частния сектор.

Станимир Парашкевов изказа думи на благодарност към досегашния заместник-областен управител Панайот Димитров за професионалното отношение и оказаната подкрепа в периода на съвместна работа.

Областният управител заяви, че от своите нови заместници и от всички служители в администрация очаква висока отговорност и коректност в работата и особено що се касае до обезпечаване сигурността и нормалното протичане на предстоящите предсрочни парламентарни избори, насрочени за 11 юли тази година.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 31 Май 2021 16:16
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net