Продължава почистването на дъждоприемните шахти в Търговище

By 01 Август 2018 Прочетена 2801 пъти 0
През тази седмица екипи на Общинското предприятие БКС почистват шахтите по цялата дължина на улиците "Васил Петлешков" и "Георги С. Раковски" / снимката е архивна През тази седмица екипи на Общинското предприятие БКС почистват шахтите по цялата дължина на улиците "Васил Петлешков" и "Георги С. Раковски" / снимката е архивна КИС 13 / архив

Продължава плановото почистване на дъждоприемните шахти в Търговище.

През тази седмица екипи на Общинското предприятие БКС почистват шахтите по цялата дължина на улиците "Васил Петлешков" и "Георги С. Раковски". Служителите на предприятието премахват натрупаните наноси и отпадъци, които пречат за оттичането на водата при проливни дъждове. При необходимост се подменят и капаците на шахтите.

Графикът за почистване се актуализира седмично, след обхождане на кварталите от екипи на предприятието и набелязване на належащите за почистване шахти. През следващата седмица трябва да започне почистването и на отводнителните съоръжения на ул. "Братя Миладинови", ул. "Веслец" и ул. "Дамян Груев".

Общинското предприятие БКС призовава гражданите да не паркират превозните си средства върху дъждоприемните шахти, за да не се затруднява достъпът до съоръженията и почистването им.

Освен по график, БКС работи и по сигнали на граждани. Информация за запушени отводнителни шахти може да се подава на тел. 0601 68 612, за да се вземат своевременни мерки за отстраняване на проблемите.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 06 Август 2018 17:22
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net