Процедури отлагат първия учебен ден в ОУ "Христо Ботев" в Търговище

By 04 Септември 2018
Директорът на училището Димитър Алексиев изрази удовлетворение от извършения ремонт Директорът на училището Димитър Алексиев изрази удовлетворение от извършения ремонт КИС 13

Най-рано на първи ноември децата от обновеното училище "Христо Ботев" в Търговище ще могат да влязат в класните стаи.

Причината за това е, че предстои подготовка за процедура за приемателна комисия, което ще отнеме около два месеца. Дотогава учениците ще посещават сградата на училище "Петко Рачов Славейков".

Строително-ремонтните дейности ще приключат в предвидения срок, обясниха днес от фирмата-изпълнител, въпреки, че нагласата е била обектът да бъде завършен поне месец по-рано. Координаторът на проекта Яна Кръстева обясни, че след приключване на ремонтите ще бъде изготвен доклад от строителния надзор, което ще забави пускането на обекта в екплоатация.

Директорът на училището Димитър Алексиев изрази удовлетворение от извършения ремонт и заяви, че родителите са информирани за началото на учебната година.

Освен цялостния ремонт за близо 5 милиона лева, ще бъде доставено специално оборудване, за да отговори училището на нуждите на децата за модерни и интерактивни методи на обучение. 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Последно променена в Вторник, 04 Септември 2018 17:41