Удължава се срокът за подаване на заявления за гласуване в подвижна урна в община Търговище

By 21 Март 2023 Прочетена 458 пъти 0
Удължава се срокът за подаване на заявления за гласуване в подвижна урна в община Търговище Удължава се срокът за подаване на заявления за гласуване в подвижна урна в община Търговище снимка: КИС 13

До 27 март се удължава срокът за подаване на заявления за гласуване в подвижна избирателна секция в община Търговище в изборите на 2 април.

До момента желанието си да дадат своя вот в подвижна урна са заявили 40 граждани с трайни увреждания.

Припомняме, че до 25 март, включително, е срокът за подаване на заявления за отстраняване на непълноти и грешки в избирателните списъци. Всеки избирател може да провери включен ли е в тях чрез сайта на Общината.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Освен онлайн, в Търговище избирателните списъци са обявени и в клубовете на пенсионера и в Центъра за административно обслужване на администрацията.

В населените места те са поставени в сградите на кметствата, читалищата и други обществени сгради. Справки могат да се правят и на телефоните в отдел ГРАО: 0601/6 87 53 и 0601/6 87 60.

Всички заявления могат се подават в отдел ГРАО в местната администрация или онлайн, на e-mail: obshtina@targovishte.bg, без да е необходим електронен подпис.

Образци на всички заявления са публикувани в специално създадения раздел за изборите в сайта на Общината.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net