Почистват от растителност пътя между търговищките села Стража и Черковна

Дейностите се извършват от екипи на Общинското предприятие БКС, които почистват 7-километровата отсечка с моторни храсторези и триони Дейностите се извършват от екипи на Общинското предприятие БКС, които почистват 7-километровата отсечка с моторни храсторези и триони Община Търговище

Започна подрязване на храсти, трева, дървета и клони от общинския път между търговищките села Стража и Черковна.

Дейностите се извършват от екипи на Общинското предприятие БКС, които почистват 7-километровата отсечка с моторни храсторези и триони.

Подрязването се извършва, тъй като на места дърветата и храстите са навлезли в платното и ограничават видимостта. Премахването на растителността ще улесни и снегопочистването през зимния сезон. 

Почистването на общинските пътища от растителност се извършва всяка година по утвърден график. В края на юли БКС почисти пътя по направленията Руец - Овчарово и Васил Левски - Ловец - Надарево.

След приключване на дейностите на пътя Стража - Черковна, е предвидена и повторната обработка на общинските пътища, като тя ще започне по направленията Разбойна - Стража - Копрец - Търновца и Дралфа - Маково - Миладиновци. След това екипите на БКС ще почистят пътя по направленията Бряг - Съединение - Голямо Соколово, Росина - Кошничари, както и в района на селата Лиляк, Пресиян, Цветница, Братово и Пайдушко.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 06 Август 2018 17:16
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net

НАПИШИ КОМЕНТАР

Моля попълнете всичката информация, означена със звезда (*)

Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН