Приемат документи за 178 магистърски програми във ВТУ

178 магистърски програми след завършена степен на висшето образование предлага Великотърновският университет "Св. св. Кирил и Методий" за придобиване на образователно-квалификационна степен “магистър” в 3 форми на обучение: редовна, задочна или дистанционна.

Дългогодишното институционално сътрудничество между ВТУ и Института за икономически изследвания на БАН включва и обучението на студенти в 13 съвместни магистърски програми по икономически и управленски специалности.

Първият прием на документи - молба до ректора по образец, оригинал и копие от дипломата за висше образование е до 14 юли, а записването е от 26 до 28 юли. Вторият прием е от 12 до 29 септември със записване от 10 до 14 октомври. Документите се подават в Бюрото за информация.

Междувременно за кандидат-студентите Великотърновският университет организира утре  извънредни тестове по български език и история. Могат да участват всички, които са пропуснали редовните сесии или са се явили, но са получили слаба оценка. Допуска се участие и за повишаване на получените от предишните сесии оценки.  

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net

НАПИШИ КОМЕНТАР

Моля попълнете всичката информация, означена със звезда (*)

Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН