Българска социалдемократическа партия декларира пълната си подкрепа за Искрен Веселинов

By 10 Октомври 2023 Прочетена 411 пъти 0
Българска социалдемократическа партия декларира пълната си подкрепа за Искрен Веселинов Българска социалдемократическа партия декларира пълната си подкрепа за Искрен Веселинов снимка: ВМРО

Категорична подкрепа и пълно доверие за кандидатурата на Искрен Веселинов за кмет на Русе, обявиха днес от партия "Българска социалдемократическа партия".

Емил Бачийски – водач на листата на "Българска социалдемократическа партия" и Гергана Тапанска – втора в листата на партията и секретар на общинската организация, се срещнаха с кандидата за кмет на МК "България на регионите" Искрен Веселинов и с Галин Григоров – втори в листата на коалицията.

Те заявиха категорична подкрепа за кандидатурата на Искрен Веселинов в кметската надпревара на 29 октомври тази година.

На срещата бяха обсъдени и редица теми, касаещи бъдещото управление на Русе, както и пътищата за промяна в развитието на града.
 
Присъстващите се обединиха около идеята за изграждане на зелена община и определиха един от общите приоритети – провеждането на политики, които ще допринесат за подобряване на сигурността, устойчивостта и достъпността на енергетиката на града, както и стимулирането на инвестициите в технологии с по-висока енергийна ефективност.
 
ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net