ВИДЕО: Пенчо Милков: Заедно ще осъществим преобразяването на Русе!

By 27 Октомври 2023 Прочетена 524 пъти 0

Русе ще бъде по-добро място за живеене. Голямото ми желание, освен промяната в материалната среда около нас, за която работим, е русенци да станат по-сплотени и горди с града си. Това е особено важно в непредвидимите времена, в които живеем.

С тези думи се обърна към съгражданите си кандидатът за кмет на община Русе Пенчо Милков.

Местната коалиция "БСП за България", обединила силите на 12 партии и формации, завърши своята предизборна кампания с концерт-спектакъл на изявени русенски таланти. Събитието препълни голямата зала на Канев център. В него се включиха народният представител Иван Иванов, кандидатите за общински съветници и за кметове на малките населени места от коалицията.

РЕКЛАМА

Листата ни е много силна - имаме академик (ректорът на Русенския университет), световен шампион, юристи, предприемачи, инженери, икономисти, финансисти, творци, здравни специалисти, общественици, доброволци… Русенци виждат какъв потенциал за града ни е заложен в този отбор от умни и способни хора. Защото колкото и активен да е един кмет, местният парламент е този, който взима големите решения. Заедно ще осъществим преобразяването на града ни.

каза Пенчо Милков

Той припомни предизвикателствата на изминалия мандат, изпълнен с непредвидени кризи, успехи, смяна на няколко правителства и труден баланс между 8-те политически сили в Общинския съвет.

С активната и принципна политика на местната администрация и подкрепата на общинските съветници от коалицията бяха поставени основите за развитието на Русе в правилната посока.

Считам за свой дълг да довърша започнатите проекти. Да осуетим задкулисните интереси към града ни, които са се фокусирали върху резултата от изборите и управлението на Русе. Нека бъдем активни с гласа си, защото това е нашата сила. Да заявим високо, че сме "С Русе в сърцата"!

призова Милков

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Събота, 28 Октомври 2023 00:41
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net