ВИДЕО: СДС застава зад кандидата на ГЕРБ на балотажа в Русе

By 01 Ноември 2023 Прочетена 335 пъти 0

Съюзът на демократичните сили подкрепи генерал Иван Иванов – кандидат за кмет на Община Русе, издигнат от ПП ГЕРБ.

На пресконференция днес председателят на СДС Станимир Станчев заяви, че след провеждането на първия тур на изборите са взели решение да подкрепят дясната кандидатура, а именно тази на Иван Иванов.

СДС е първата, най-старата демократична партия, длъжни сме пред историята да отстояваме европейския път на града. На днешния празничен Ден на будителите да събудим русенци! Не му отива на европейския Русе такава пасивност. Нека всички в неделя да върнем синия цвят на мода.

призова Станимир Станчев

Десницата е тази, която дава тласък и е модел за развитието на държавата. Левицата дърпа държавата назад. Не мога да разбера моите съграждани. Не съм срещала човек, който е щастлив от начина, по който живее в Русе и същевременно не излизат да гласуват. Това за мен е необяснимо. Вторият тур трябва да се превърне в първи за русенци, посоката трябва да се промени. Имаме качествен кандидат в лицето на Иван Иванов, това не е без значение.

заяви на пресконференцията днес Елеонора Николова

Тя допълни, че познава Иванов като отличен мениджър, който умее да управлява успешно екип от хора.

Не може първото ти работно място като мениджър да бъде Общината. Призовавам русенци в неделя да излязат и да гласуват, защото няма да имат моралното право да съжаляват за собствения си живот, за бъдещето на децата и внуците си.

допълни Николова

Разумното бъдеще на Русе е в обединението на общите ни усилия, идеи и действия. Това обединение трябва да е на всички десни сили и дясномислещи хора на Русе в името на каузата за просперитета му. Със СДС, освен че сме естествени партньори, ще бъдем и добри партньори в местния парламент за благото на нашия град. Благодаря от сърце за подкрепата. Призовавам своите съграждани да се обединим и да спечелим местните избори в Русе.

каза Иван Иванов

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 01 Ноември 2023 19:55
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net