От "Булгартрансгаз" предупреждават за силен шум при предстояща подмяна на съоръжения в землището на Русе

By 16 Май 2023 Прочетена 473 пъти 0
От "Булгартрансгаз" предупреждават за силен шум при предстояща подмяна на съоръжения в землището на Русе От "Булгартрансгаз" предупреждават за силен шум при предстояща подмяна на съоръжения в землището на Русе снимката е илюстративна

В периода 17-19 май "Булгартрансгаз" ЕАД ще извърши подмяна на 3 броя щрангове или т.нар. стояци от газопреносната си мрежа, която е разположена в землището на Русе.

Съоръженията се намират в близост до търговски обекти – "Джъмбо" и "Фреш Ауто" на път "Е70" и до Площадка за рециклиране на строителни отпадъци Русе и "Септона" България“ АД на пътя за с. Николово.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Подмяната на съоръженията ще бъде съпроводена с неколкократно генериране на силен звук поради контролирано изпускане на малки количества природен газ в атмосферата.

Той е екологичен и чист източник на енергия и тъй като е два пъти по-лек от въздуха, се разсейва бързо и не представлява опасност за здравето.

От компанията уверяват, че дейностите със силен шум ще бъдат организирани за изпълнение през светлия период на денонощието.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 16 Май 2023 16:53
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net