Откриват "Тарлата" в Русе на 14 април

By 10 Април 2023 Прочетена 6162 пъти 0
Откриват "Тарлата" в Русе на 14 май Откриват "Тарлата" в Русе на 14 май снимка: Община Русе

Традиционният пролетен панаир ще се проведе в Парка на младежта от 14 април до 1 май в Русе.

Девет големи и множество малки атракциони, 10 ресторанта, сцена с предвидени концерти на известни български поп звезди са само малка част от забавленията на традиционния пролетен панаир, известен и като "Русенска тарла".

Той ще се проведе в периода 14 април -1 май по протежение на алеите "Младост" и "Перистери" в Парка на младежта.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

На обща площ около 3000 кв.м. ще бъдат разположени десетки малки и големи съоръжения - гондола, екстремно влакче, виенско колело, блъскащи колички, батути, паратропер, люлка тип "брейкденс", скоростно влакче, стрелбища и др. Предвиждат се и много тараби с различни стоки, дрехи, играчки, захарни изделия, традиционна балканска скара и др.

На специално изградена сцена ще имат възможност да се изявят самодейни състави, като на 22 април ще гостува Криско, а на 29-и – поп дивата Тита.
За втора поредна година "Тарлата" се организира от "Общински пазари" ЕООД, което ще осигури по-висока степен на контрол и сигурност.

Зелените площи около двете алеи няма да бъдат заемани от атракциони, заведения и други съоръжения, като панаирът ще бъде под наблюдението на охранителна фирма. За хигиената на територията на панаира ще се грижи почистваща фирма.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 10 Април 2023 15:45
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net