Разследват инцидент с изгорял автомобил в Русенско

By 23 Февруари 2024 Прочетена 556 пъти 0
След удара превозното средство се е запалило и е изгоряло напълно. След удара превозното средство се е запалило и е изгоряло напълно. снимка: КИС 13

Лек автомобил се е блъснал в каменна ограда в село Просена, след това се е запалил и е изгорял напълно, съобщават от Областната дирекция на МВР в Русе.

Сигнал за инцидента е подаден около 20:15 часа на 22 февруари. На мястото са изпратени екипи на пътна полиция и пожарна безопасност и защита на населението.  

Лекият автомобил се е блъснал в ограда на селскостопански двор, намиращ се на улица "Христо Ботев" в селото. След удара превозното средство се е запалило и е изгоряло напълно. В него не е имало хора.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


При извършения оглед на местопроизшествието е установено, че автомобилът с марка "Фолксваген" е спрян от движение. Поставените му регистрационни номера са били издадени за друго превозно средство.

Не са установени свидетели на инцидента. По случая е започнато разследване, като е образувано досъдебно производство за престъпления по чл. 345, ал.2 вр. ал. 1 от НК и чл. 345, ал.1, пр.1 от Наказателния кодекс. Работата по изясняване на фактите и обстоятелствата, довели до инцидента продължава.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 23 Февруари 2024 18:13
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net