С богата едноседмична програма Община Разград отбелязва Световния ден на социалния работник

В рамките на програмата ще се проведе и Национален форум на тема "Инвестицията в кадрите - инвестиция в бъдещето на социалните услуги" В рамките на програмата ще се проведе и Национален форум на тема "Инвестицията в кадрите - инвестиция в бъдещето на социалните услуги" снимка: КИС 13

С богата едноседмична програма Община Разград ще отбележи Световния ден на социалната работа и социалния работник - 19 март.

В рамките на програмата ще се проведе и Национален форум на тема "Инвестицията в кадрите - инвестиция в бъдещето на социалните услуги".

В община Разград се развиват 18 социални услуги, като обхванатите потребители са 1024 лица. 

В Лудогорието за четвърти пореден път се отбелязва Световния ден на социалната работа с наситена програма от съпътстващи събития, анонсира заместник-кметът Ердинч Хасанов. В нея се предвижда още кръгла маса за междуинституционалното взаимодействие при кризисна интервенция за лица с психични разстройства, флашмоб "Усмихни се", изложба-базар, концерт-спектакъл и други прояви на социална тематика.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН