Възстановиха басейна на ОУ "Иван Тургенев" в Разград

Модерното плувно съоръжение ще осигурява възможности за спорт, отдих и развлечения Модерното плувно съоръжение ще осигурява възможности за спорт, отдих и развлечения КИС 13

Откриха официално реновирания закрит плувен басейн в Основно училище "Иван Тургенев" в Разград. Съоръжението е единствено на територията на областта.

Благодарение на щедри дарители от бизнеса и доброволния труд на ученици, учители, родители и граждани,спортното съоръжение, което не функционираше дълги години, вече е готово за експлоатация. В поздравлението си кметът на Разград д-р Валентин Василев  изтъкна настойчивостта на директора на училището Милена Орешкова за реализация на обновлението на басейна. Той изрази радостта си от това, че децата ще има къде да се научат да плуват. От името на Общината той подари на училището икона.

Модерното плувно съоръжение ще осигурява възможности за спорт, отдих и развлечения. Басейнът ще се ползва по установен ред не само от ученици, но и от желаещите жители на града.

По време на откриването на басейна бе отслужен водосвет с благопожелания от отец Георги.

От името на училищното ръководство бяха отправени благодарности към всички дарители и спомоществователи за реализиране на идеята в Разград да има закрит плувен басейн.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 14 Септември 2018 19:34
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН