Близо 2 тона дрехи събра благотворителната кампания на Онкоцентъра в Русе

Дарението беше разпределено за нуждите на потребителите на Кризисната трапезария на БЧК и приюта за бездомни хора Дарението беше разпределено за нуждите на потребителите на Кризисната трапезария на БЧК и приюта за бездомни хора снимка: КИС 13

Близо 2 тона дрехи събра кампания на Онкоцентъра в Русе.

Дарението беше разпределено за нуждите на потребителите на Кризисната трапезария на БЧК и приюта за бездомни хора.

Инициативата започна през втората седмица на януари, припомни управителят на Комлексния онкологичен център д-р Камен Кожухаров. Имало изключителна реакция от хората, които дарили дрехи още в първия ден на благотворителната кампания.

Най-голямото дарение е от кметство Бъзън, което предостави за ползване близо тон дрехи. Някои от участниците в кампанията дарявали не просто запазени, но дори и маркови дрехи.

Тъй като са в непрекъсната нужда, в приюта за бездомни хора и в Кризисния център на БЧК постоянно получавали дарения от дрехи. В приюта за бездомни хора в момента са настанени 89 лица, като 35 от тях имат нужда от постоянна помощ и подкрепа.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 12 Февруари 2019 14:51
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН