Напрежение в квартал "Тракцията" заради задържания за убийстово Северин Красимиров

Хората не са спали цяла нощ, тъй като се страхували да не ги нападнат разгневени граждани Хората не са спали цяла нощ, тъй като се страхували да не ги нападнат разгневени граждани КИС 13

Напрежение в квартал "Тракцията" в Русе заради задържания за убийството на Виктория Маринова Северин Красимиров.

Хората не са спали цяла нощ, тъй като се страхували да не ги нападнат разгневени граждани заради информацията, че предполагаемият извършител на тежкото престъпление живее там. Те дори палили огньове, за да стоят будни навън и да не допуснат да ги нападнат. Родителите не пуснали децата си на училище от страх да не им се случи нещо.

Оказва се обаче, че Северин Красимиров е от квартал "Селеметя", а в "Тракцията" е леля му, която Северин посещавал от време на време.

Жителите на "Тракцията" са шокирани от случилото се и не искат целият квартал да бъде сочен с пръст, заради чужди грехове. На мястото бе изпратен и екип на полицията, който с присъствието си да тушира създалото се напрежение.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН