Оценката за качеството на Русенския университет се повишава

By 03 Септември 2018 Прочетена 2343 пъти 0
Оценката е дадена за високото качество на подоготовка, научна работа, международна дейност и трудова реализация на дипломираните студенти Оценката е дадена за високото качество на подоготовка, научна работа, международна дейност и трудова реализация на дипломираните студенти КИС 13

9,44 е акредитацията на Русенския университет "Ангел Кънчев" за следващите 6 години.

Оценката е дадена за високото качество на подоготовка, научна работа, международна дейност и трудова реализация на дипломираните студенти.

Русенският университет покачва оценката си от акредитацията. За предходния период тя е била 9,28, а сега е 9,44. Ректорът на висшето училище чл.-кор. проф. дтн Христо Белоев заяви, че това е голямо признание за качеството на обучение в университета.

Високото качество на подготовка в Русенския университет е и в резултат на контактите с фирми и институции в областите Русе, Разград, Силистра и Видин. Много високо са оценени също научната работа и международната дейност на университета.

Русенският университет насочва усилия и за развитието на видинския регион с филиала си там, с предприемането на конкретни действия за участие по трансгранични проекти с Румъния и Сърбия.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 03 Септември 2018 15:48
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net